Välkommen efterlängtade vår!

Vårkänslor! Det är det många av oss som har drabbats av. Vad innebär ordet vårkänslor för dig?

För mig innebär vårkänslorna att jag blir fylld med liv och energi. Jag vill göra hundra saker på en och samma gång och drar igång garderobsrensning, bokar tid hos frisören, tränar, planterar vårblommor och … ja, listan kan bli hur lång som helst.

Oavsett vad vårkänslorna innebär för just dig så är Erikslunds Handelsområde precis rätt ställe att befinna dig på. Här finns en oslagbar blandning av butiker och företag som erbjuder allt från en ny vårgarderob och inredning för hela hemmet, till nya däck till cykeln och medicin mot pollenbesvär.
När du bläddrar vidare i den här bilagan ser du ett smakprov på mångfalden vi har på vårt fantastiska handelsområde, när våra handlare ger sina bästa tips inför våren.

En favorit i repris vill vi bjuda på också! För att öka på vårkänslorna ännu lite mer presenterar vi en tävling även i det här numret av Erikslund. Vi vet av tidigare erfarenhet att tävlingarna är uppskattade. Även denna gång har du möjlighet att vinna presentkort i tre av våra butiker. Allt du behöver göra är att leta rätt på alla små vårtulpaner som har letat sig in på sidorna i den här tidningen. Besök sedan www.erikslund.com och delta i tävlingen. Lycka till!

Sist men inte minst vill jag även passa på att önska HTH Köksforum och Stoff & Stil välkomna till
Erikslunds Handelsområde.

Vi på Erikslunds Handelsområde önskar er alla en fantastisk vår.

Ingela Roos
Handelsområdesansvarig Erikslund
073-988 93 98, ingela@erikslund.com

Senaste inläggen