Väck vinterhåret till liv!

Frisörerna på Hair & Shop, i lokalen strax utanför ICA Maxi Erikslunds kassalinje, jobbar med kunder som alla har hår med många olika förutsättningar. Men något som de flesta, oavsett hårtyp, behöver så här års är fukt. Susanne Hård Olsson, frisör på salongen berättar mer om hur du gör för att väcka liv i ditt vintertrötta hår.

1. Börja med att komma till oss och gör en salongsbehandling med Olaplex. Olaplex är en behandling som passar speciellt bra om man bleker, permanentar eller använder värmeverktyg, men den passar även utmärkt för alla som vill laga sitt hår. Efter salongsbehandlingen kan man fortsätta använda Olaplex Hair Perfector hemma en gång i veckan, för att underhålla behandlingen.

2. Se över vilka hårprodukter du använder hemma. Om man köper produkter som inte riktigt passar ens hår får man oftast inte den effekt man eftersträvar. Kom in till oss så hjälper vi dig att välja det bästa för ditt hår.

3. Boosta med extra fukt, det finns många produkter att välja emellan, och se också till att få
i dig alla viktiga vitaminer – insidan speglas alltid på utsidan!

4. Klipp håret ofta, vi rekommenderar att man kommer var 5-6:e vecka för att undvika slitna toppar och hålla håret fräscht.

5. Och slutligen, piffa till frisyren med en ny rolig färg för mer glans och lyster. Vi har skonsamma hårfärger här på salongen.

Här hittar du Hair & Shop på Erikslund.

Senaste inläggen