Mellinger Fastigheter

Hyr tryggt av Mellinger Fastigheter.

Med över 50 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och lika många år av nöjda hyresgäster är vi ett av Västerås mest tillförlitliga fastighetsbolag. Våra fastigheter sträcker sig från hyresbostäder till jättelika lagerlokaler i hela Västerås. Du som hyr av oss kan känna dig trygg med att vi alltid arbetar för att tillfredsställa dina önskemål och behov kring fastigheten.

Mellinger Fastigheter har ägt och förvaltat fastigheter sedan 60-talet. Idag erbjuder vi hyreslägenheter samt lokaler för industri och tillverkning, kontor, butiker och lager. Våra lokaler ligger huvudsakligen i olika delar av Västerås och varierar i storlek mellan 10 – 1 500 m2. Exempel på områden i Västerås där vi har fastigheter är Hälla, Erikslund, Centrum, Bäckby och Sjöhagen.

För oss på Mellinger Fastigheter är miljön viktig. Vi arbetar därför med infrastrukturer för elbils-laddning så att vi tillsammans kan skapa en grönare stad.

Kontakta oss på Mellinger fastigheter

Vi på Mellinger Fastigheter svarar gärna på dina frågor kring våra fastigheter. Kontakta oss enkelt genom mail och telefon
jan.mellinger@mellinger.se
olle.mellinger@mellinger.se
021-300 300

Senaste inläggen