Läs vår nya bilaga!

Den 29 maj delas vår bilaga ut till alla hushåll tillsammans med Västerås Tidning och finns som e-tidning här. Här hittar du 24 fullspäckade sidor från våra handlare på Erikslund.

Äntligen känns det som att vi är på väg att komma ut på andra sidan av tunneln när det gäller corona och alla restriktioner som det har inneburit. Men vi kan inte slappna av riktigt än, utan behöver fortsätt att lyssna till och följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Något som ändå är solklart är att sommaren äntligen är här och den rivstartar med juni månad. Det här är månaden när allt händer – först ut är mors dag (den 30 maj, men jag vill ändå nämna den för jag tycker vi ska fira och tänka lite extra på våra mammor denna dag.) Visste ni förresten att traditionen mors dag ursprungligen kommer från Amerika och startade år 1908? Här i Sverige firade vi våra mammor första gången elva år senare, 1919. Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag, veckan efter alla skolavslutningar. Sen avslutas månaden med en underbar midsommarhelg.

Glöm inte att njuta av den här ljusa månaden, och ta varje tillfälle att umgås med nära och kära. För en sak är säker, sommaren är kort.

Missa inte tävlingen – denna gång är det lila fjärilar som ska räknas i bilagan, och fina presentkort från våra handlare ligger som vanligt i potten. Lycka till!

Senaste inläggen