ICA Maxi Erikslund

Välkommen till ICA Maxi Erikslund!

Sänkt pris på 1000-tals varor

Bästa kund, nu sänker vi priserna!

Just nu påverkas allas vår vardagsekonomi mer än på flera decennier. Elpriser, räntor och bränslekostnader stiger och inflationen fortsätter att öka. Vi på Maxi Erikslund tar ställning för dig som kund och gör allt vi kan för att erbjuda dig en billiga- re matkasse framöver. Genom att löpande se över våra kostnader och göra besparingar kan vi fortsätta arbeta för ännu lägre priser.

Nu gör vi en av de största prissatsningarna i butikens 17-åriga historia och sänker priset på tusentals varor. I första steget sänker vi priset på varor från avdelningarna frukt och grönt, kött och fågel, mejeri, bröd, hälsa och skönhet och djupfryst. Längre fram kommer vi att lägga till varor från fler avdelningar.

När du handlar hos oss på Maxi Erikslund ska du känna dig trygg med att du alltid gör en bra affär!

Just nu är vi på väg in i utesäsongen och hos oss hittar du ett brett sortiment med olika stilar och möbler för alla plånböcker. Vi har allt från sköna loungesoffor till smidiga café-set och dessutom allt som kan behövas för att skapa en varm och ombonad känsla. Parasoller, utemattor, belysning, textilier och krukor – allt detta och mer där till finns i vårt sortiment.

Varmt välkommen till en billigare stormarknad! Daniel & Torbjörn Kvist

Telefon: 021-470 40 00
Hemsida: www.icamaxierikslund.se

Att hitta hit

Besöksadress

ICA Maxi Erikslund
Traversgatan 12
721 38 Västerås

Senaste inläggen