Höstglädje hos oss på Erikslund!

Hösten närmar sig med stormsteg, efter en mycket annorlunda vår och sommar.
Jag hoppas att sommaren har varit bra för dig och dina nära, omständigheterna till trots. Många av oss har hunnit med att lägga ner mer tid på att pyssla, fixa i trädgården, boa in oss i våra hem och äntligen fått klart det där påbörjade projektet.

Intresset för att skaffa hund har ökat och det har blivit en fullkomlig valp-boom. I nya Erikslundsbilagan kan du läsa om tips inför att den nya familjemedlemmen kommer hem.

Många av oss arbetar fortfarande hemifrån vid köksbordet eller sittande i soffan, och inte med de bästa ergonomiska förutsättningarna i åtanke. Vi har pratat med några av våra handlare kring hur man med enkla medel kan förbättra arbetssituationen hemma. Bland annat genom ett bättre bord och rätt belysning.

Varför inte inte passa på att spela ett klassiskt sällskapsspel med familjen eller dina vänner? Det finns så många spännande varianter att välja mellan! Se sex favoriter i bilagan.

Missa inte tävlingen – denna gång är det rönnbärskvistar som ska räknas, och fina presentkort från våra handlare ligger som vanligt i potten. Lycka till!

Njut av hösten och färgerna och tänk på att vara fortsatt rädda om varandra. Vi har fortfarande en pågående pandemi, så tänk på att fortsätta hålla avstånd och visa hänsyn inne i butikerna när ni besöker oss här på Erikslunds Handelsområde.

Ingela Roos, handelsområdesansvarig

Senaste inläggen