Hoppfulla små solar i vägkanten

Så är våren här, men utan någon riktig vinter. Redan i slutet av februari stod tussilagon som små gula hoppfulla solar i vägkanten hos oss här på Erikslund.

Det är en konstig tid vi lever i, med ett litet virus som vänder upp och ned på en hel värld. Plötsligt ändras allt vi känner till, livet som vi är vana att leva det, förutsättningarna för det vi gör.

Här på Erikslunds Handelsområde gör vi som stadens övriga butiker – vi sätter hoppet till er kunder och att ni vill kämpa med oss för att genomleva coronakrisen. Stanna till och köp det där du behöver, ta med fika på vägen. Våra företagare behöver er nu, mer än någonsin, för att finnas kvar när allt återgår till en normal vardag igen.

Här i årets första utgåva av Erikslund väljer vi att fokusera på att ta fram guldkorn ur vårt enorma utbud, för att inspirera dig extra mycket till ett besök hos oss på Erikslunds handelsområde.

På de första sidorna väljer våra handlare ut varsin produkt som de rekommenderar lite extra just nu till våren. Här hittar du allt från raggarplankor och dammsugare till kallbryggt kaffe och solkräm. Bläddra och låt dig inspireras till ett besök!

I företagsreportaget får vi träffa två av våra fastighetsägare – Klövern och Mellinger fastigheter – som berättar om varför de har valt att etablera sig på vår handelsområde. Vi gör även nedslag hos två av våra företagare: Frisörstugan och Kebaberiet Restaurang och Café.

Den uppmärksamme kanske lägger märke till att en flock vårfjärilar spritt ut sig över tidningssidorna. Och visst är det vår traditionsenliga tävling (mer information finns på tävlingssidan). Räkna de lila fjärilarna i tidningen och tävla här på hemsidan.

Slutligen vill jag skicka en hälsning till er alla, var rädd om er och ta hand om varandra!

Här hittar du Erikslundstidningen. Trevlig läsning!

/Ingela Roos, Handelsområdesansvarig
073-988 93 98, ingela@erikslund.com

Senaste inläggen