Hårtips från Hair & Shop

Det kommer allt fler produkter till håret som är allergivänliga. Ett av alla märken är det svensktillverkade REF. Det är helt veganskt och även fritt från parabener, sulfater och gluten. REF passar extra bra till de som är överkänsliga eller inte tål vissa ämnen.

Märket kommer i olika serier och produkter. Det finns bland annat för färgat hår, volymgivande, torrschampo, oljor och vax. Leif Jansson, salongansvarig och produktspecialist på Hair & Shop berättar att varje produkt har sina användningsområden:
– Saltvattenspray används för stadga och struktur och är populär nu på sommaren. Med saltvattenspray får du lite strävhet i håret vilket passar till beachlooken. Torrshampo är bra för den som kanske inte vill tvätta håret varje dag. Torrschampot tar bort kemiska rester från luften i håret och fräschar upp det, säger han.

Till varmare väder är det extra viktigt att skydda sig mot solens starka strålar. Det kan REF hjälpa dig med eftersom det innehåller UV-skydd.
– Det är viktigt med bra hårvård som skyddar för sol och UV, det glömmer många bort. Man skyddar överallt men inte på huvudet och bränner hårbotten till slut, säger Leif.

>> Här hittar du Hair & Shop.

Senaste inläggen