Fartfylld vår på Erikslund

Våren har blommat ut i all sin prakt! Vad har du för säsongsprojekt i år? Oavsett om det handlar om att byta ut garderoben, plantera om rabatten eller sätta in ett nytt kök så finns allt du behöver hos oss på Erikslund.

I det här numret hittar du som vanligt massor av våriga tips från ett urval av våra handlare. Bland annat delar Blomsterlandet med sig av sina bästa tips för att odla i pallkrage. Blomsterprakt eller köksträdgård, bara fantasin sätter gränser. Mattbolaget visar upp sitt breda utbud av mattor för uterum och terrass och våra teknikbutiker tipsar om bästa högtalarna för att dela med sig av sommarens musik utomhus. Läs också historien om Arken Zoo som öppnade på Erikslund för tre och ett halvt år sedan.

Lördag den 11 maj blir det drag här hos oss på Erikslunds handelsområde. Då bjuder vi in till familjedag under temat Landsbygden levererar. Det blir liv och rörelse i varje hörn av området, kan vi lova. Vi får besök av flera företag och organisationer från runtom i länet som visar upp sin verksamhet, allt från Arla och Scan till Ösby lantbruksgymnasium och Mellanskog. Våra butiker hittar på roliga saker och har många fina erbjudanden, håll utkik!

Är du tävlingssugen så har du möjlighet att gå våran tipspromenad och ha chans till fina priser. Vad sägs om ett välfyllt presentkort hos Ikea, MediaMarkt eller Eko? Riv loss baksidan med karta och tävlingstalong och sätt på kylskåpet redan nu så att du inte missar tillfället!
Mer om familjedagen finns att läsa på ett helt uppslag längre fram i den här tidningen.

Jag vill passa på att önska dig en härlig vår och hoppas att du hittar mycket av inspiration till just ditt säsongsprojekt här hos oss på Erikslund. Och kom ihåg att även ha tid att stanna upp och njuta av våren. Vi ses på familjedagen på lördag!

Ingela Roos
Handelsområdesansvarig Erikslund
073-988 93 98, ingela@erikslund.com

Senaste inläggen