Familjedag på Erikslund 11 maj

Lördagen den 11 maj klockan 11–16 på Erikslunds handelsområde kommer 15 utställare från landsbygden runt Västerås att visa upp sig.
Deltagarna kommer att berätta om sina idéer för en levande landsbygd där miljön och ekologi står i fokus.

Handelsområdesansvarig Ingela Roos, Erikslunds handelsområde, berättar att det kommer att finnas tre stationer, en vid parkeringen på vänster sida av Citygross entré, en mellan Happy Homes och Biltema och slutligen en på parkeringen vid ICA Maxi.

– Det kommer att delta cirka 15 utställare som kommer att vara utplacerade på de olika stationerna. Dessutom kommer företagare på Erikslunds Handelsområden att ha aktiviteter i eller utanför sina egna butiker.

Genom att parkera bilen och vandra familjedagens tipspromenad, med start i tältet utanför ICA Maxi, får man tillfälle att träffa de olika utställarna och de deltagande butikerna och man har även chansen att vinna fina priser.

En av medarrangörerna är Carina Eriksson från Grönt kompetenscentrum, Ösby, som säger att syftet med dagen är att visa på vad den gröna näringen gör för samhället och även öka intresset bland unga för att jobba med lant- och skogsbruk.

– Det finns många som inte känner till på vilket sätt landsbygden påverkar samhället. Vill du köpa en limpa på Maxi eller lite mjölk så kommer det från vår landsbygd och är basen i det vi lever av.

Slutligen säger Carina Eriksson att hon tycker att man ska komma till Erikslund på lördag för att se allt spännande som finns.
– Landsbygden levererar!

Se annonsen för Landsbygden levererar här!

Här finns tävlingstalong till tipspromenaden!

Senaste inläggen