Happy Homes Runes Färger

I år fyller vi 70 år!

Är du redo för solljus, värme och ljumna sommarkvällar?

I år har vi haft äran att sätta färg på Västerås i 70 hela år! Sedan 1953 har vi erbjudit ett brett sortiment och stor kunskap inom färg, tapeter och golv och kan erbjuda dig som kund hjälp, assistans och tips i den stora färgdjungeln. Att handla saker till sitt hem och skapa sin hemkänsla kan vara roligt och spännande, men det kan också vara krävande, jobbigt och förvirrande. Därför finns vi här för dig. Vi vill hjälpa dig att skapa just DIN hemkänsla och genom vår långa erfarenhet kan vi enklare navigera oss fram i djungeln av färgval och nyansskillnader. Vi kan göra din renovering lite lättare och lite roligare, för med rätt grejer blir allting bättre!

Vi älskar alla era olika projekt. Från att förvandla loppisfynd och andra DIY-projekt till stora ommålningar av hus och renoveringar av lägenheter. Inget projekt är för litet eller för stort.

En rolig ”nyhet” är att vi inom Happy Homes tagit fram vårt egna varumärke med prisvärda produkter av hög kvalitet. Lycke är produkterna för dig som vill ha ett fint resultat till ett bra pris. 

Välkomna in i butiken!

Att hitta hit

Besöksadress

Happy Homes Runes Färger
Hallsta Gårdsgata 3
721 38 Västerås

Senaste inläggen