Fyra klapptips från våra handlare

Behöver du idéer på klappar? Här tipsar våra handlare om uppskattade prylar att lägga under granen.

1. Biltema
– Ge mormor en mångsidig stavmixer i julklapp! Avtagbar stav i rostfritt stål. Vispskål, visp i rostfritt stål och hackverktyg med knivblad i rostfritt stål medföljer. Perfekt för att mixa och blanda såser, göra milkshake och barnmat, vispa grädde och hacka grönsaker. Pris 249 kronor, och går fint att köpa via Köp & Hämta.

2. Jula
– När farfar är kulen kan en värmefilt komma väl till pass. En härlig värmefilt med sex olika värmelägen, timerfunktion och överhettningsskydd kostar 399 kronor.

3. Lekia
– Bästa julklappstipset från oss är Curli Girlz – en docka som du kan styla håret på om och om igen. Dra i håret så kommer lockarna fram och doppa i varmt vatten så blir håret rakt igen. Pris för ett set med två dockor och ett husdjur och lite tillbehör är 349 kronor (ord pris 399 kronor). De finns även i singelpack för 179 kronor och singelpack med husdjur för 249 kronor. Rekommenderad ålder är från tre år.

4. ICA Maxi Erikslund
– En riktigt bra julklapp från oss som passar de mindre barnen är ett härligt mjukisdjur! Djuret är 80 centimeter högt och kostar 149 kronor.

Senaste inläggen